Op zoek naar personeel?

Accent klaart de klus!

Meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen graag!

Welkom bij Accent!

Accent ondersteunt werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen! Wij combineren de flexibiliteit van het uitzenden met de professionaliteit van een werving-en-selectie bureau.

Lees meer

Video: Wet DBA uitgelegd!

Werkt u met zzp'ers? Bekijk dan onze video waarin we de Wet DBA duidelijk uitleggen!

Bekijk de video

Onze diensten

Accent Flex

Met Accent Flex biedt Accent Jobs 5 ½ jaar flexibiliteit ten opzichte van het zelf aannemen van personeel. Ideaal om pieken op te vangen of bijvoorbeeld als vervanging tijdens vakantie ziekte of zwangerschap. Accent Jobs beschikt over een grote pool van flexibel inzetbaar personeel, waardoor we snel kunnen schakelen.

Accent Crossborder


Voor klanten met grensoverschrijdende werkzaamheden in België en Duitsland hebben wij ons crossborder team. Wij zorgen ervoor dat u compliant en zonder zorgen grensoverschrijdend kunt blijven ondernemen en bovendien kunnen onze consultants extra instroom van kandidaten genereren voor uw vacatures over de grens!

Accent Professionals

De werving en selectie van hoger opgeleide medewerkers is een vak apart. Daarom hebben wij een aantal recruiters die zich hier op focussen. Dit kan op basis van detachering of een vooraf afgesproken werving en selectiefee. Tevens hebben wij een eigen product ontwikkeld voor ZZP’ers.

Onze vakgebieden

Wij weten dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat. Elk met eigen wensen en eisen. Om daar aan te kunnen voldoen, zijn de verschillende afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht en ondersteuning bieden. 

Daarnaast hebben wij ons toegespitst op enkele branches waar we een groot klantennetwerk hebben opgebouwd en vertrouwen hebben gewonnen.

Lees meer

Bouwpersoneel gezocht?

Accent Jobs speurt dagelijks naar echte vakmannen voor de bouw. Wij gaan voor u op zoek naar vakmannen voor wie geen muur te hoog en geen cementzak te zwaar is. Timmerman, metselaar of tegelzetter, wij zoeken de medewerkers met de juiste ervaring en motivatie! Naast gekwalificeerde vakmannen kunnen wij u voorzien van echte aanpakkers met twee rechterhanden voor allerhande klusjes op de bouw. Lees verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Commercieel personeel gezocht?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dag in dag uit zoeken we bij Accent Jobs naar enthousiast commercieel talent. Kennis van zaken, vriendelijkheid, geduld, vindingrijkheid, het zijn maar een paar vereisten waarover commercieel personeel moet beschikken. Het nagaan van deze skills is dan ook een absolute prioriteit van onze recruiters. Ook voor leidinggevende functies binnen deze sector zit u goed bij ons. Lees verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Logistiek personeel gezocht?

Voor onze ervaren heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, orderpickers en magazijnmedewerkers is geen stelling te hoog en geen order te groot! Accent Jobs beschikt over een groot bestand van logistiek personeel dat van aanpakken weet. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste certificaten en zijn op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Zo kunt u ze direct inzetten en hoeft u zich geen zorgen te maken: Accent Jobs zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt! Lees verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Office personeel gezocht?

U kunt op ons rekenen voor knappe koppen uit de administratieve en financiële wereld! In deze wereld, waar elke letter exact moet zijn en ook het tiende cijfer na de komma van belang is, zijn nauwkeurige en vakkundige medewerkers van cruciaal belang. Zoekt u een boekhouder, administratief medewerker, controller of salarisadministrateur? Wij vinden de expert die u nodig heeft. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Productiepersoneel gezocht?

Bij Accent Jobs bent u aan het juiste adres! In deze sector, met zijn onvoorspelbare pieken en dalen, staan wij voor u paraat om personeelstekorten snel en accuraat op te vangen. Accent Jobs beschikt over productiemedewerkers met ervaring in diverse sectoren. Zoekt u een productiemedewerker voor de voedingsindustrie, voor vleesverwerkende bedrijven of voor (technische) assemblage? Ons gemotiveerd en ervaren productiepersoneel kent de ins en outs van hun vakgebied, waardoor u ze al meteen kunt inzetten. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Technisch personeel gezocht?

Accent Jobs speurt dagelijks naar echte technische vakmannen. Loodgieter, lasser of elektromonteur, wij zoeken de medewerkers met de juiste ervaring en motivatie! Door onze jarenlange ervaring hebben wij bovendien een grote database opgebouwd van betrouwbare vakkrachten met wie wij regelmatig samenwerken. Naast gekwalificeerde vakmannen kunnen wij u voorzien van hulpmonteurs. Lees snel verder en neem direct contact met ons op!

Meer informatie

Wat anderen zeggen

Paul Schepers, Biesheuvel Groep BV.

HR Business Manager

Accent Jobs ondersteunt Biesheuvel Groep BV bij de groei middels werving van technisch commercieel  en logistiek personeel. Accent heeft een bewezen trackrecord door een combinatie van een snelle, pro actieve en kwalitatieve werving.

Ingrid Jilisen, Scheuten Glas

Wij werken intensief samen met Accent, waarbij de werving gericht is op het snel op- en afschalen bij onze productieafdeling. Dit verloopt prettig, want ze begrijpen onze vraag en leveren bijna altijd binnen de gewenste termijn passende kandidaten. Bovendien is de continuïteit van de contactpersoon behoorlijk stabiel. Dit waarborgt een vlotte samenwerking.

Roberto Pascual & Maartje van Lier, Rhenus Road B.V

Branch Manager, HR Adviseur

Wij werven regelmatig warehouse medewerkers voor langlopende en kortdurende opdrachten via Accent en wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking.

Laatste nieuws

Hypotheek voor uitzendkrachten

Accent Covebo Group B.V en al haar dochterondernemingen zijn vanaf vandaag gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting perspectiefverklaring. Uitzendkrachten die werkzaam zijn bij één van de ondernemingen van Accent Covebo kunnen daarom met ingang vanaf vandaag een perspectiefverklaring aanvragen.

Accent Covebo Group versterkt positie in bouw en techniek door overname Effect Personeelsdiensten

Accent Covebo Group neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdienten over dat gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van vaklieden. Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Jobs met optie vast steeds populairder

Het aantrekken van de economie is in de uitzendbranche duidelijk merkbaar. De contractvorm “temp-to-perm”, wat we bij Accent ‘jobs met optie vast’ noemen, is sterk in opkomst.

Wij groeien harder dan de markt!

Afgelopen week maakte de ABU de cijfers van de afgelopen periode bekend. De uitzendmarkt blijft groeien: het aantal uitzenduren ligt 8% hoger dan in dezelfde periode in 2016. Een mooie ontwikkeling, die we bij Accent en Covebo nóg sterker terug zien komen in de cijfers...

Video: Wet DBA uitgelegd voor opdrachtgevers

In 2016 is de nieuwe Wet DBA ingegaan. Veel ondernemers zijn huiverig geworden om zzp'ers in te huren, omdat ze twijfelen of ze het nog wel goed doen. Accent heeft daarom een filmpje ontwikkeld waarin de Wet DBA duidelijk wordt uitgelegd. Bekijk hem hier!