Werken bij Accent

Dit zijn wij

Accent is een succesvolle, jonge en gedreven organisatie, die vooruit wil en één van de meest opvallende bedrijven is in zijn sector door de sterke marketingacties en de constante aandacht voor vernieuwing. Wij zijn met name actief in het zuiden van het land en de mensen die bij ons werken zijn gezellig, commercieel en prettig gestoord. Samen willen we een top tien positie op de Nederlandse uitzendmarkt bereiken.

We love what we do

Werken bij Accent betekent dagelijkse klantencontacten, zowel naar bedrijven toe als naar onze uitzendkrachten. Elke dag werken we met zijn allen vol enthousiasme om onze uitzendkrachten en onze klanten de beste service te leveren die we te bieden hebben. Wij zorgen ervoor dat bedrijven niet meer lang hoeven te zoeken naar de best passende kandidaat: want die regelen wij! Iedereen bij Accent is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen. Wij helpen iedereen om de baan bij de juiste persoon te matchen om zo een steentje bij te dragen bij het verbeteren van de toekomst van onze kandidaten.

Positief en professioneel

Niet alleen voor onze klanten en uitzendkrachten hebben wij onze zaakjes op orde, ook voor de interne medewerkers is alles goed voor elkaar! Het hele jaar door vinden er mooie activiteiten plaats zoals onze enige echte familiedag, waarbij ook familieleden kunnen zien hoe leuk Accent is! Daarnaast hebben we elk jaar een groots personeelsfeest, vieren we ook de successen op de vestiging zelf en kun jij ook aan de slag met jouw eigen ontwikkeling: wij hebben een portal met opleidingen en cursussen die jij met jouw functie kunt gaan volgen. Natuurlijk zijn ook jouw salaris en andere arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

Werken bij Accent?

Pas jij tussen deze commerciële gekke groep? Bekijk dan snel onze vacatures!
Zie jij even geen geschikte vacature maar heb jij wel het gevoel goed bij Accent te kunnen passen? Laat het ons weten en kijk bij open sollicitatie.