FAQ voor werknemers

Waar ligt het dichtstbijzijnde kantoor?

Bekijk op de kaart welke kantoren het dichtst bij jou in de buurt zijn gevestigd. Door op de locatie te klikken vind je de contactgegevens van het betreffende Accent kantoor.

Wat kost een inschrijving bij Accent Jobs?

Een inschrijving via één van onze kantoren of online is helemaal gratis! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende job bij één van onze opdrachtgevers. Hiervoor hoef jij ons niets te betalen!

Wil je je inschrijven? Neem contact op met een Accent vestiging, maak een account aan of doe een open sollicitatie.

Wat zijn uitzendjobs optie vast?

Uitzendjobs optie vast wil zeggen dat deze jobs (bij gebleken geschiktheid) uitzicht kunnen bieden op een vast contract.
Met andere woorden; een job via accent kan voor jou de eerste stap zijn naar vast werk. Daarnaast bieden we je de garantie dat wij blijven zoeken om jou de job van je leven te bezorgen.

Waarom een intake op kantoor?

De intake-procedure heeft één hoofddoel. Je zo goed mogelijk leren kennen. Met de gegevens die je ons geeft gaan wij op zoek naar een job die perfect past met wat jij wilt doen! Hoe vollediger de informatie, hoe beter de job bij je zal passen.

Inschrijving online via Accent

Nadat je de inschrijving voltooid hebt, zullen wij jou contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren. Via deze gegevens kunnen wij direct op zoek gaan naar een gepaste vacature.

Solliciteren online

Je kunt op de website vacatures zoeken. Zie je een leuke vacature, dan kun je direct solliciteren.

 

Hoe kan ik me online inschrijven?

Je kunt je online inschrijven door een Mijn Accent Jobs profiel aan te maken. Hierin kun je jouw voorkeuren en ervaringen vastleggen. Naar aanleiding van jouw inschrijving nemen wij contact met jou op en volgt er een persoonlijke intake op een Accent kantoor.

Ben je geïnteresseerd in een vacature? Top! Je kunt dan het beste solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature.

Veel succes!

 

Ben je geïnteresseerd in een vacature? Top! Je kunt dan het best via de sollicitatieknop bij die vacature solliciteren.

 

Veel succes!