FAQ voor werkgevers

Wat is het dichtstbijzijnde Accent kantoor?

Voor het dichtstbijzijnde Accent kantoor kijkt u op onze kaart. Door te klikken op de locatie vindt u de adresgegevens van de betreffende vestiging.

Wat kost het om een aanvraag te doen bij Accent Jobs?

Accent Jobs werkt volgens de “first cure, then pay” formule. Dit wil zeggen dat wij gratis zoeken naar kandidaten voor uw vacatures en u pas betaalt als wij de geschikte medewerker hebben gevonden en deze aan het werk gaat. Onze inspanningen zijn dus gratis en u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van de uitzendmedewerker. Wanneer u na een vooraf bepaalde periode de medewerker in vaste dienst wilt nemen doen wij ook niet moeilijk.Uiteraard kunt u dan ook kiezen om nog langer gebruik te maken van de flexibiliteit van uitzenden door de kandidaat op payroll basis via ons in te zetten.

Voor welk personeel kan ik terecht bij Accent Jobs?

Accent Jobs is gespecialiseerd in de sectoren commercie & administratie, productie & logistiek en bouw & techniek. Uiteraard kunt u ook voor functies buiten deze sectoren bij ons terecht. Door de grote database en het brede netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en door onze enorm gedreven recruiters kunnen wij ook voor u de perfecte match maken! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat als ik niet tevreden ben over een uitzendmedewerker?

We gaan er niet vanuit, maar het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de uitzendmedewerker. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon bij Accent Jobs. Er wordt samen gekeken naar een oplossing. Wellicht moet er een gesprek worden gevoerd met de medewerker of heeft deze wat meer begeleiding nodig. Dit is allemaal mogelijk en wij denken hier graag in mee.

Matcht het echt niet? Dan gaan we uiteraard op zoek naar een nieuwe, beter passende medewerker. U zit nergens aan vast, u betaalt alleen voor de uren die een uitzendkracht daadwerkelijk heeft gewerkt!