Over Accent

Zo is Accent begonnen

In de zomer van 1995 kregen Philip Cracco (voormalig CEO The House of HR) en Conny Vandendriessche (Boardmember The House of HR) het idee om Accent in België op te richtten, dat ondertussen deel uitmaakt van de House of HR. Sinds die oprichting kent de groep een sterke en gestage groei en worden de ambities continu bijgestuurd.

Zodoende is in 2006 de eerste vestiging van Accent Nederland geopend, waar er vandaag de dag al meer dan 15 van zijn. In 2015 zijn de krachten gebundeld met Covebo Uitzendgroep dat gespecialiseerd is in internationale arbeidsbemiddeling en tijdelijke banen voor Nederlandse vakkrachten. Gezamenlijk (Accent Covebo Group) hebben we 35 kantoren in Nederland, dagelijks 4500 uitzendkrachten aan het werk in tijdelijke en optie vast jobs.

Over Accent Nederland vandaag de dag

Wij, Accent, ondersteunen werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen!

Wij combineren de flexibiliteit van het uitzenden met de professionaliteit van een werving-en-selectie bureau. Dit betekent dat onze matches altijd bedrijfscultuurpassend zijn. Bovendien wordt er gewerkt volgens de “first cure, then pay”-formule en is het ons streven dat de medewerkers door het bedrijf worden overgenomen.

Accent vindt regionale aanwezigheid belangrijk. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een lokale speler, maar combineren wij dat met de voordelen van een grote landelijke (uitzend)organisatie.

Onze kracht: een gespecialiseerde afdeling

Wij weten dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat: elk met eigen wensen en eisen. Om daar aan te kunnen voldoen, zijn de verschillende afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht en ondersteuning bieden.

Voor een uitgebreide toelichting op onze afdelingen verwijzen we je door naar onze productenleaflet. Naast de afdelingen hebben wij ons toegespitst op enkele branches waar we een groot klantennetwerk hebben opgebouwd en het nodige vertrouwen gewonnen.