Dit is Accent!

Meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen graag!

Onderdeel van

In 2015 hebben Accent en Covebo haar krachten gebundeld, hierdoor kunnen zij een breed aanbod van gespecialiseerde HR diensten bieden. Samen zijn Covebo en Accent Jobs onderdeel van The House of HR, een grote, ambitieuze speler in Europa op het gebied van HR dienstverlening.

Lees meer

Werken bij Accent

Ben je een commerciële uitblinker? Dan is Accent the place to be! Je commerciële drive en onuitputtelijke enthousiasme past uitstekend bij ons!

Lees meer

Meer over ons

Crossborder

Aan het werk buiten de Nederlandse grenzen? Naast onze vacatures in Nederland bieden we ook uitdagende banen in België en Duitsland!

Lees meer

Vacatures per vakgebied

Wij hebben ons toegespitst op enkele branches waar we een groot klantennetwerk hebben opgebouwd en het nodige vertrouwen gewonnen! Bekijk onze vacatures in de productie, logistiek, bouw, techniek, commercie en administratie.

Lees meer

Waar staan we voor

Wij ondersteunen werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen!

Lees meer

Onze dienstverlening

Wij combineren de flexibiliteit van het uitzenden met de professionaliteit van een werving-en- selectie bureau. Dit betekent dat onze matches bedrijfscultuurpassend zijn en u verzekerd bent van een geschikte (uitzend)medewerker. Bovendien zijn onze inspanningen gratis en betaalt u uitsluitend voor de gewerkte uren van de voor uw bedrijf geselecteerde uitzendmedewerker(s).

Lees meer

Summer op '95

In de zomer van 1995 kregen Philip Cracco (voormalig CEO The House of HR) en Conny Vandendriessche (Boardmember The House of HR) het idee om Accent in België op te richtten, dat ondertussen deel uitmaakt van The House of HR. Sinds die oprichting kent de groep een sterke en gestage groei. Met de ambities die zij hebben is in 2006 de eerste vestiging van Accent Nederland geopend.

Lees meer