Onderdeel van

Covebo Uitzendgroep is sinds 2001 actief in zowel internationale arbeidsbemiddeling als bemiddeling van Nederlandse vakkrachten. Met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België, Hongarije, Roemenië, Spanje en Portugal is Covebo al jaren een toonaangevende uitzendgroep. Covebo is een decentrale organisatie met autonomie dicht bij de markt. Dit geeft Covebo een groot aanpassingsvermogen om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden.

3G Payroll is onderdeel van Accent en Covebo Uitzendgroep en regionaal vertegenwoordigd in Nederland. In de afgelopen jaren heeft 3G Payroll een sterke marktpositie verworven door ondernemerschap, regionale aanwezigheid, enthousiasme en gedrevenheid. De ambitie? De HR-autoriteit voor het MKB zijn, waarbij persoonlijkheid, professionaliteit en praktisch werken hoog in het vaandel staan. De ondernemer kan hierdoor doen waar hij goed in is: ondernemen!

House of HR is het moederbedrijf van de Accent Covebo Group (Covebo Uitzendgroep en Accent Nederland). Zij is een grote, snelgroeiende multinational en gespecialiseerd op het gebied van recruitment en engineering consultancy. Als multinational herdefinieert zij continu de wereld van human resources management op basis van de behoeften en kansen die zich voordoen, zonder dat zij zich laat beperken door geografische en disciplinaire grenzen. Samen met de succesvolle uitzendbedrijven zorgt zij dat het talent en de droom van mensen verbonden wordt aan een baan.

Door ieder z’n expertise en het zelfstandig  ondernemerschap biedt The House of HR een breed scala aan HR-oplossingen. De kantoren zijn gevestigd in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië – met concrete uitbreidingsplannen in heel Europa.