Nieuws

Hypotheek voor uitzendkrachten

Accent Covebo Group B.V en al haar dochterondernemingen zijn vanaf vandaag gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting perspectiefverklaring. Uitzendkrachten die werkzaam zijn bij één van de ondernemingen van Accent Covebo kunnen daarom met ingang vanaf vandaag een perspectiefverklaring aanvragen.

Accent Covebo Group versterkt positie in bouw en techniek door overname Effect Personeelsdiensten

Accent Covebo Group neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdienten over dat gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van vaklieden. Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Jobs met optie vast steeds populairder

Het aantrekken van de economie is in de uitzendbranche duidelijk merkbaar. De contractvorm “temp-to-perm”, wat we bij Accent ‘jobs met optie vast’ noemen, is sterk in opkomst.

Video: de Wet DBA uitgelegd!

Sinds 2016 is de VAR verklaring voor zzp'ers verdwenen en is de nieuwe Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties ingegaan en deze nieuwe wet maakt veel zzp'ers onzeker. Accent heeft daarom een filmpje ontwikkeld waarin de Wet DBA duidelijk wordt uitgelegd. Bekijk hem hier!

Succesvolle wervingsdag Accent en BUVO!

Zaterdag 11 maart heeft Accent samen met haar klant BUVO Castings een zeer succesvolle wervingsdag georganiseerd. Waar we de arbeidsmarkt zien veranderen vraagt dat om creativiteit en samenwerking om duurzaam de perfecte match te maken tussen kandidaat en vacature. Als trotse partner in flexibel personeelsbeleid is het onze passie onze klanten hierin te ontzorgen.

Weet hoe het zit: de Wet DBA

Het afgelopen jaar is er enorm veel gesproken over de nieuwe wet DBA, die de VAR-verklaring voor zzp’ers heeft vervangen. Wij begrijpen dat het door alle berichtgeving lastig te bepalen is wat nu de stand van zaken is en aan welke regels zzp’ers en werkgevers zich nu moeten houden. Daarom praat Accent je graag bij!

Krachten bundelen

Nijkerk, 29 juni 2015 – Het Nederlandse Covebo, een landelijke uitzendorganisatie met een sterke lokale focus, en Accent Nederland bundelen hun krachten om samen hun ambitie waar te maken om toe te treden tot de top 10 van spelers op de Nederlandse uitzendmarkt. Beide bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen op de uitzendmarkt aanwezig.