Jaila Rouw – Consultant bij Accent Jobs

Vandaag zijn we de dag begonnen met koffie, thee en een cola zero (de cola light was op, moet ik wel even onthouden als ik zo weer kantoorartikelen ga bestellen). We praten even wat en dan vlucht ik snel het kantoor uit om weer koffie te halen, want het aankomende half uur is Gerard Joling op de radio. Ik sta in de keuken en hoor mijn geliefde collega’s al meezingen…

Gelukkig hoef ik het eerste liedje niet eens af te luisteren, want de telefoon gaat alweer. Het is Hans, een lasser waar ik een intake mee had ingepland, dat hij al in de buurt is en of het schikt dat hij eerder langs komt. De radio gaat zachter als hij er is en we bespreken zijn cv en wat voor wensen hij heeft.

Nadat ik Hans heb bedankt voor zijn komst zet ik alle gegevens in het systeem en bespreek met mijn collega’s welke mogelijkheden we hebben om hem aan een leuke baan te helpen. Ondertussen heb ik ook een mail gehad van een collega uit een andere vestiging dat Kevin, een andere kandidaat, op sollicitatiegesprek mag komen. SUPER! Gelijk even Kevin bellen om alles te regelen. De ochtend is voorbij gevlogen. Nu even lekker lunchen.

Na de lunch duik ik het internet weer op, op zoek naar nieuwe kandidaten voor de vacatures die we open hebben staan. Hopelijk kan ik intakes met hen inplannen! Tussendoor wordt er een aantal keer gebeld door uitzendkrachten met vragen over bijvoorbeeld hun loon of vakantiedagen.
Daarna ga ik weer verder met het cv van Hans, deze moet namelijk nog voorzien worden van een leuke tekst voor de klant en ik moet zorgen dat het er gelikt uit ziet!
Het eind van de dag is nu in zicht en ik bestel nog even de cola light voor mijn collega! We leunen even achterover en checken ons weekbord, we zijn lekker bezig deze week!