Commercie & Administratie

Commercieel of administratief personeel gezocht?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dag in dag uit zoeken we bij Accent naar enthousiast commercieel en administratief talent. Een manager moet zijn titel waard zijn. Ditzelfde geldt voor administratief medewerkers, callcenter medewekers of accountmanagers. Daarom doen wij grondige profielanalyses, recruiten we op een creatieve manier en maken we zorgvuldige selecties. Omdat onze zoekmachine non-stop draait, beschikken wij over een permanent aangevuld medewerkersaanbod.

Op zoek naar commercieel personeel?

Bij ons kunt u terecht voor vlotte commercieel medewerkers, callcenter medewerkers of klantenservice medewerkers. Kennis van zaken, vriendelijkheid, geduld, vindingrijkheid, het zijn maar een paar vereisten waarover commercieel personeel moet beschikken. Het nagaan van deze skills is dan ook een absolute prioriteit van onze recruiters. Ook voor leidinggevende functies binnen deze sector zit u goed bij ons!

Administratief personeel gezocht?

U kunt op ons rekenen voor knappe koppen uit de administratieve en financiële wereld! In deze wereld, waar elke letter exact moet zijn en ook het tiende cijfer na de komma van belang is, zijn nauwkeurige en vakkundige medewerkers van cruciaal belang. Zoekt u een boekhouder, administratief medewerker, controller of salarisadministrateur? Wij vinden de expert die u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Wij bekijken graag samen met u welke medewerker precies voldoet aan uw wensen en eisen. Neem contact op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Ben je op zoek naar werk in de commercie of administratie? Bekijk dan snel onze actuele vacatures!