Certificeringen

Op deze pagina leest u meer over de certificeringen van Accent. Op de pagina downloads kunt u deze downloaden.

ABU certificaat 2017
Accent is in het bezit van het ABU certificaat. Dit betekent dat Accent de cao correct toepast op iedere medewerker.

G-rekening
De G-rekening is geblokkeerd voor alle rekeningnummers, behalve die van de Belastingdienst. Van deze G-rekening worden de premies sociale verzekeringen en loonbelasting aan de Belastingdienst betaald.

KvK
Het uittreksel van de KvK geeft zekerheid over de zakenpartner. Het bewijst dat zij zijn ingeschreven in het Handelsregister.

Verklaring Belastingdienst
Deze verklaring van de belastingdienst toont aan dat alle aangegeven omzetbelastingen en loonheffingen door de onderneming zijn betaald.

Verklaring registratie NEN
Met dit keurmerk behoedt Accent haar opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen, sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

VCU certificaat
VCU staat voor 'veiligheidschecklist uitzend- en detacheringbureaus' en is bedoeld voor werkzaamheden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, bijvoorbeeld in de bouw of de industrie. Uitzendbureaus zijn wettelijk niet verplicht maar, het geeft aan dat alle werknemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden, de aard van het werk en de eventuele risicovolle situaties die zich kunnen voordoen.