Accent voor werkgevers

Over Accent

Accent ondersteunt werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen! 

Wij combineren de flexibiliteit van het uitzenden met de professionaliteit van een werving-en-selectie bureau. Dit betekent dat onze matches altijd bedrijfscultuurpassend zijn en u verzekerd bent van een geschikte (uitzend) medewerker. Bovendien wordt er gewerkt volgens de “first cure, then pay”-formule. Onze inspanningen zijn gratis en u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van de voor uw bedrijf geselecteerde uitzendmedewerker(s). Voor elke klant en elke opdracht een geschikte uitzendmedewerker; dat is waar wij naar streven! Hebben we de geschikte medewerker gevonden? Dan doen wij niet moeilijk als u de medewerker in vaste dienst wilt nemen. 

Accent vindt regionale aanwezigheid belangrijk. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een lokale speler, maar combineren wij dat met de voordelen van een grote landelijke (uitzend)organisatie. Wij zijn gespecialiseerd binnen de sectoren: Productie & Logistiek, Bouw & Techniek en Commercie & Administratie. Zodoende spreken wij de taal van onze klanten. Doordat wij in 2015 onze krachten hebben gebundeld met Covebo Uitzendgroep, kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Dit brede pakket zorgt ervoor dat we een klant specifieke dienstverlening bieden wat de basis is voor een persoonlijke en geslaagde samenwerking.