3G Payroll

Als ondernemer met personeel heeft u te maken met de bijkomende HR-werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, de verlofregistratie, het beantwoorden van vragen over cao-aangelegenheden en pensioen. Verschillende taken en vraagstukken waar 3G Payroll, specialist voor het midden- en kleinbedrijf, u in kan ontzorgen.

Waarom het midden- en kleinbedrijf?

Financiën, administratie, wetgeving en personeelszaken. Er zijn al voldoende zaken die uw aandacht vragen. Als payrollspecialist voor het MKB nemen wij het formeel werkgeverschap en de daarbij horende werkzaamheden en werkgeversrisico’s van u over. Wij staan zij aan zij met MKB-ondernemers door onze praktische en no-nonsense aanpak. Juist voor hen zijn wij de HR-specialist die personeelszaken gewoon goed regelt of hierbij ondersteunt. Het overnemen van deze werkzaamheden geeft u de tijd om te doen waar u goed in bent: ondernemen!

Waarom payroll?

Sommige bijkomende werkzaamheden verdienen nou eenmaal de benodigde tijd en expertise. Wij fungeren als uw HR-afdeling op afstand of het verlengstuk ervan. Als formeel werkgever zorgen wij voor correcte en tijdige loonbetaling, betaling van het vakantiegeld, afdrachten van de werkgeverslasten, begeleiding tijdens ziekte, beheer van contracten en dat het aan de wet- en regelgeving voldoet. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen uw flexibele schil door ons te laten verlonen. Omdat u de medewerkers aanstuurt en beoordeelt blijft de binding met uw medewerkers ongewijzigd.

Daarom 3G Payroll!

Wij onderscheiden ons door onze 3G-aanpak: Gewoon Goed Geregeld! Dit uit zich in de volgende drie kernwoorden die u dagelijks bij ons ervaart:

  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Praktisch

Onze professionele en gebruikersvriendelijke systemen zorgen voor een optimale samenwerking. Een nieuwe medewerker inschrijven, uren verantwoorden of documenten inzien, doet u eenvoudig en snel via de 3G portal. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers u graag persoonlijk te woord. Zij zijn volkomen thuis in uw cao en op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Bovendien zijn wij de HR-adviseur die op momenten dat u het niet verwacht ook met u meedenkt.

Bij 3G Payroll komen wij onze afspraken na, hebben we transparante tarieven en zorgen we ervoor dat uw HR-werkzaamheden Gewoon Goed Geregeld zijn! Geïnteresseerd? Bel 088 1410 750 voor meer informatie of neem een kijkje op de website.